top of page

Fail Nights jau šį ketvirtadienį: į prekybą išleisti paskutiniai 50 bilietų!

Kaip dažnai Jūsų ausis pasiekia istorijos apie sėkmę ir laimėjimus, o kaip dažnai išgirstame, ką nors prisipažįstant suklydus ar patyrus visišką fiasko? Nors rodos gyvename vis atviresnėje visuomenėje, vis dar pakankamai nedrąsu garsiai prisipažinti suklydus. Klaidų kultūrą Lietuvoje puoselėja ir nesėkmes švęsti kviečia „Fail Nights – Istorijos apie nesėkmės“ renginių serija, kurioje įvairiausių sričių bei profesijų atstovai dalinasi savo nepatogiomis ir dar niekada viešai neskambėjusiomis istorijomis apie klaidas, pralaimėjimus bei išmokimus.

Inga Langaitė

„Fail Nights“ renginių serija jau ateinantį ketvirtadienį, rugsėjo 21 dieną, pakvies išgirsti net keturių pranešėjų nesėkmių istorijas, „Tech Zity“ erdvėje, Vilniaus Sapiegų „Tech parke“.


Čia susirinkę žmonės turės progą išgirsti kaip bėgiojimu grėbliais stiprinti savo kaktą arba ant kokių „grėblių“ užlipo treneris – konsultantas, „Grizlio Metodas“ įkūrėjas Valentinas Marinionokas. Pirmojo Lietuvoje startuolio „Draugas.lt“ istoriją pasakos šios svetainės bendraautorius, serijinis antrepreneris, verslininkas ir mentorius Marius Pareščius. Jis atvirai pasidalins kaip vystėsi viena populiariausių svetainių, kur buvo epiškai suklysta ir kodėl prabangus hobis galiausiai privedė prie sunkaus išsiskyrimo. „Fail Nights“ scenoje nuskambės ir laimės tyrinėtojo, psichologijos, neuromokslo ir antropologijos fanatiko Almanto Dulkio istorija, o Klaipėdos jaunimo teatro marketingo specialistė Toma Liutikė papasakos kaip nugalabyti savo svajonių projektą!


Per „Fail Nights“ istoriją savo nesėkmėmis garsiai ir drąsiai dalinosi jau daugiau nei 200 skirtingų sričių profesionalų: nuo šou pasaulio ir kultūros atstovų iki antreprenerių, politikų, HR, marketingo ir komunikacijos profesionalų, turinio kūrėjų, politikų bei net magų!


Praėjusį sezoną „Fail Nights“ renginiuose nuskambėjo net 33 istorijos apie nesėkmes, kurios mums priminė, kad visi darome klaidų, o dar 4 naujos istorijos suskambės jau šį ketvirtadienį, „Tech Zity“ erdvėje. Kartu švęsime nesėkmes, įsiklausysime, nuoširdžiai palaikysime, juoksimės ir mokysimės į nesėkmes žiūrėti kiek kitu kampu!


Įsigyti bilietą gali čia: https://bit.ly/FailNights_09_21

 

Nori gauti Fail Nights naujienlaiškį tiesiai į savo pašto dėžutę? Prenumeruok jį čia:




bottom of page